Az aktuális pollenjelentések megtalálhatóak a Hírek rovatban.
Véget ért a parlagfűszezon
Véget ért a 2013-as parlagfűpollen-szezon - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) október 22-én a Facebook-oldalán.
Az allergiások még nem szabadultak meg a parlagfűtől
Még mindig okozhat tüneteket a parlagfű - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) október 12-én a Facebook-oldalán.
Több helyen még bordó riasztás van érvényben
Több helyen még mindig bordó (harmadfokú) riasztás van érvényben a parlagfű pollenkoncentrációja miatt, de a következő napokban a helyzet jelentős javulása várható - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) szeptember 19-én a Facebook-oldalán.
Sötétbordó riasztást adtak ki Nyugat-Magyarországra
Nyugat-Magyarországon, illetve a Kisalföldön is tetőzött az elmúlt héten a parlagfű pollenkoncentrációja, a térségre IV. szintű (sötétbordó) riasztást adott ki az Országos Környezet-egészségügyi Intézet.
Tovább emelkedett a parlagfű pollenkoncentrációja
Az ország nagy részén emelkedett a parlagfű pollenkoncentrációja, továbbra is a Tiszántúlon a legrosszabb a helyzet - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) szeptember 5-én a Facebook-oldalán.
Sötétbordó riasztást adtak ki a parlagfű miatt
Negyedik fokozatú, sötétbordó riasztást adott ki az Országos Környezetegészségügyi Intézet (OKI) az Alföld keleti részére, Debrecen és Békéscsaba térségére, mert a parlagfű koncentrációja légköbméterenként elérte a 200-499 pollenszemet – közölte augusztus 29-én az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ).
Vörös riasztás a Tiszántúlon és Kecskemét térségében
A Tiszántúlon, a Köröstől északra, valamint Kecskemét térségében a parlagfű pollenkoncentrációja elérte a légköbméterenként 50-99 pollenszemet, így erre a területre vörös, vagyis másodfokú riasztást adott ki az Országos Környezetegészségügyi Intézet (OKI) – közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) augusztus 24-én a Facebook-oldalán.
Piros riasztás az erősödő pollenkoncentráció miatt
Az ország több részén elérte az elsőfokú riasztási szintet a parlagfű pollenkoncentrációja - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat augusztus 15-én a Facebook-oldalán.
Egyszerre támad az üröm és a parlagfű
Az üröm és a parlagfű pollenjei is megjelentek a levegőben a mérőállomások adatai szerint, néhol már tüneteket okozó közepes mennyiséget is mértek, de továbbra is a csalánfélék pollenszemeit regisztrálták a legnagyobb számban – közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) augusztus 10-én az MTI-vel.
1 2 3 4 5  Következő
© 2008 Tégy a parlagfű ellen!
Impresszum Kapcsolat Adatvédelem
Created by: PRAE.HU Kft.