Ingyenes sószoba-kúra a Rókus Kórházban
A „Tégy a parlagfű ellen!” Közhasznú Alapítvány támogatásával ingyen gyógyulhatnak az allergiás betegek a Szent Rókus Kórház sószobájában. A jelentkezések sorrendjében kétszázan kaphatnak térítésmentesen tíz alkalomra szóló sószoba-bérletet.

Ingyenes sószoba-kúra a Rókus Kórházban

2010. tavaszán nyílt meg a Himalaya Sószoba a „Tégy a parlagfű ellen!” Közhasznú Alapítvány, valamint az intézményt fenntartó Pest Megyei Önkormányzat támogatásával a budapesti Szent Rókus Kórházban. Főképp az asztmás, allergiás megbetegedésben szenvedők számára jelent megkönnyebbülést a szoba kúraszerű használata, ahol különleges, rendkívül tiszta mikroklíma uralkodik. A sóoldattal telített levegő serkenti a légzőszervek aktivitását, a hörgők öntisztulását. Egyetlen 45 perces kúra olyan hatással bír, mintha egy teljes napot a tengerparton töltetnénk.

A „Tégy a parlagfű ellen!” Közhasznú Alapítvány 200, Magyarországon élő asztmás, allergiás beteg számára ingyenesen biztosít sószoba-bérletet, mely 10 alkalomra szól, s alkalmanként 45 perces kúrán való részvételt tesz lehetővé a Szent Rókus Kórházban. A térítésmentes sószoba-bérletet az info@tegyaparlagfuellen.hu címen lehet igényelni, az átvétel módjáról az érdeklődők egy válasz e-mailben kapnak tájékoztatást. A 200 bérletet a jelentkezés sorrendjében utalja ki az Alapítvány!

A „Tégy a parlagfű ellen!” Közhasznú Alapítvány mellett a Pest Megyei Önkormányzat is támogatja a betegek sószoba-terápiáját. Az Önkormányzat 150 Pest megyei igénylőnek biztosít térítésmentesen tízalkalmas bérletet a Szent Rókus Kórházba, amennyiben orvosuk javasolja a kúrán való részvételt. További információ Pest Megye Önkormányzata honlapján.

© 2008 Tégy a parlagfű ellen!
Impresszum Kapcsolat Adatvédelem
Created by: PRAE.HU Kft.