Ingyenes e-learning tananyag készült a parlagfűről
ParlagfűSTOP címmel dolgozott ki ingyenes e-learning tananyagot a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ (NAIK), az Agrárminisztérium és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakmai támogatásával.

Ingyenes e-learning tananyag készült a parlagfűről

Az online edukációs platform célja, hogy megismertesse a fiatalokat a parlagfűvel, felhívja a figyelmet a káros hatásaira és az irtás fontosságára – közölte a Nébih az MTI-vel. A digitális tananyag a középiskolásoknak szól, és bárki számára elérhető a www.parlagfu-stop.hu címen.

A fiatalok saját tempójukban haladhatnak végig az e-learning négy leckéjén, amelyben animációk és szöveges összefoglalók segítik az információk befogadását. Ezekben megismerhetik a parlagfű általános jellemzőit, az allergia tüneteit, és azt is megtudhatják, hogy mit kell tenni, ha valaki parlagfűvel fertőzött területet lát, miként jelenthetik ezt be egyszerűen és gyorsan a hatóságoknak.

Az e-learning rendszerében sikeresen teljesítők oklevélben részesülnek, amelyet - otthoni oktatás esetén - később tanáraikkal is megoszthatnak elektronikus formában.

Forrás: MTI

© 2008 Tégy a parlagfű ellen!
Impresszum Kapcsolat Adatvédelem
Created by: PRAE.HU Kft.